preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskog

Login
Tražilica
Kalendar
« Prosinac 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Udžbenici 2017./2018.

Anketa
Polaznici volonterskog kluba predlažu da se volonterski klub koji djeluje u našoj školi zove:





 

 

Hrvatska akademska i istraživačka mreža

 

Agencija za odgoj i obrazovanje

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 4. 2011.

Ukupno: 438633
Ovaj mjesec: 2086
Ovaj tjedan: 779
Danas: 26
Static HTML
Školska kuhinja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Jelovnik PROSINAC
Autor: Administrator , 1. 12. 2017.

J   E   L   O   V   N   I   K

u školskoj kuhinji  ZA MJESEC   PROSINAC 2017.

šk. godina   2017./2018.

 

01.12. PONEDJELJAK                 PUTER ŠTANGICA, VOĆNA FORTIA

 

04.12. PONEDJELJAK                 DUKATELA, KRUH, ČAJ, BANANA

05.12. UTORAK                        PILEĆI SAFT SA TJESTENINOM, KRUH

06.12. SRIJEDA                          MARGO-MARMELADA, KRUH, KAKAO

07.12. ČETVRTAK                              PIL. MEDALJONI, KUHANO POVRĆE, KRUH

08.12. PETAK                            GRIS

 

 

11.12. PONEDJELJAK                  PAŠTETA, KRUH, ČAJ, KLEMENTINA

12.12. UTORAK                         RIŽOTO, CIKLA, KRUH

13.12. SRIJEDA                          BOLONJEZ, KRASTAVCI, KRUH

14.12. ČETVRTAK                      PLJESKAVICE, RESTANI KRUMPIR, ZELJE.S, KRUH

15.12. PETAK                                      KRAFNA ČOK. KAKAO

 

18.12. PONEDJELJAK                 SENDVIČ SA SALAMOM I SIROM, ČAJ

19.12. UTORAK                         PIL. MEDALJONI, RIŽA,CIKLA, KRUH

20.12. SRIJEDA                          LINO LADA, KRUH, KAKAO     

21.12. ČETVRTAK                      HRENOVKE, PIRE KRUMPIR, ZELJE SAL., KRUH

22.12. PETAK                            PUTER ŠTANGICA, VOĆNA FORTIA

 






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju